Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az 1992. évi LXIII. - személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló - törvény  értelmében tájékoztatjuk honlapunk látogatóit, az internet szolgáltatások iránt érdeklődőket és a már meglévő internet előfizetéssel rendelkező felhasználókat egyaránt, hogy a kapcsolatfelvétel során történő adatszolgáltatásuk önkéntes.

Az adatkezelést és -feldolgozást végzi: GYŐR.NET Internetszolgáltató Kft. (továbbiakban: GYŐR.NET Kft.) valamint a társaság alkalmazottai akik az alábbi hatályos törvényi szabályozások és szerződéses rendelkezezések értelmében titoktartásra kötelezettek. Továbbá nem jogosultak a kapcsolatfelvétel alkalmával megadott adatok fenti céloktól eltérő felhasználására, harmadik személynek történő átadására.

Alkalmazott jogszabályok:
2003. évi C. törvény - Eht.
Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény
Egyedi munkaszerződések

Az oldalon keresztül közölt adatokat kizárólag a GYŐR.NET Kft. alkalmazottai ismerhetik meg, kizárólag az adatkezelés céljának megfelelő tevékenységük keretében. Az adatkezelés időtartama az Eht. 143. §-ának (2) bekezdésében meghatározott egy év. Az érintetteket az Avtv. 11-17. §§-ban meghatározott jogok és jogorvoslati lehetőségek illetik meg.
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-79903/2014

Honlap adatainak hitelessége

A GYŐR.NET Kft. internetes oldalán található információk tájékoztató jellegűek. Akár internet előfizetésről, további internet szolgáltatásokról, vagy akár egyéb adatokról legyen szó. Közzétételük során maximálisan törekszünk arra, hogy naprakész és pontos tájékoztatást nyújtsunk, az ennek ellenére előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon látható árak egyes területeken eltérőek lehetnek a műszaki kivitelezés lehetőségeinek függvényében, melyről minden esetben az előzetes helyszíni felmérés után tájékoztatást nyújtunk szerződési kötelem nélkül.

A honlap oldalai tartalmazhatnak kapcsolatokat (linkeket) más oldalakhoz, melyek kiválasztásakor minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy csak olyan oldalak elérhetőségét közöljük, amelyek szintén a mi magas szintű elvárásainkat, és a személyes adatok védelmét alkalmazzák. A GYŐR.NET Kft. azonban nem vállal felelősséget más oldalak által közölt tartalomért, vagy az általunk alkalmazott személyes adatvédelmi gyakorlatokért.

Szerzői jogok

Copyright 2015 - GYŐR.NET Kft. - Minden jog fenntartva.
A GYŐR.NET Kft. honlapján található összes szöveg, kép, grafika, és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. Ezeket az objektumokat tilos kereskedelmi használatra vagy forgalmazásra felhasználni, másolatot készíteni, részegységeit felhasználni és ezeket az objektumokat tilos módosítani, vagy más oldalakon elhelyezni.