Dokumentumtár

Árlisták és letölthető szerződések

 

Szerverszolgáltatások szerződés - az érvényes szolgáltatási árlistával 

​A beregisztrált domainnévhez igényelt szolgáltatások beállításához az alábbi dokumentumot  szükséges kitölteni (pl. domainfenntartás, levelezés, tárhely).

 

Domain igénylőlap domain regisztrációhoz

Ezt a dokumentumot minden új .hu domain regisztrációjánál, már regisztrált domain átregisztrációja és igénylő/domain tulajdonos változás esetében  szükséges kitölteni.


Nyilatkozat: Adatkezelés természetes személy kapcsolattartó esetén

Ha a domain igénylőlapon feltüntetett kapcsolattartó természetes személy, és különbözik a domain igénylőjétől, szükséges az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kitöltése. A dokumentumot fontos a domain igénylőlap mellé mellékelni.

 

Nyilatkozat: Lemondás domainnévről

Már regisztrált domain név korábbi igénylőtől új igénylőnek történő átadása vagy adásvétele esetén az átadás tényének nyilvántartásba vételét ezzel a nyomtatvánnyal intézheti.

 

Nyilatkozat: Személyi adatok hitelességéről

Ha átregisztráló magánszemély, akkor az új igémylőlap mellé szükséges az alábbi dokumentumot is mellékelni két tanúval ellátva.

 

Domain névhasználati igazolás

Abban az esetben szükséges, ha az igénylő nem egyezik meg a név használójával (pl. cégnév, társadalmi szervezet név, védjegy, személynév, kereskedelmi név, szerzői jogon alapuló név, más jogosulttól kapott hozzájárulás).

 

GYŐR.NET levelezés beállítás útmutató
Információ a GYŐR.NET postafiókok beállításához.

 

Korábbi árlisták:


Regisztráljon online domainnevet és válasszon hozzá egyedi tárhely szolgátatást!

 

ONLINE SZERZŐDÉSKÖTÉS Domain és tárhelyszolgáltatásokra.

GYŐR.NET Kft. akkreditált .hu domain regisztrátor, így ügyfeleink domain regisztrációs igényeit egy kézből, a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjuk kiszolgálni. Bővebb információ