Tisztelt Előfizetőink!
 
A ZNET Telekom Zrt. 2016 május 01 hatállyal megvásárolta a GYŐR.NET távközlési üzletágát.
 
Előfizetőink szempontjából ez azt jelenti, hogy az internet hozzáférés és telefonszolgáltatásokra kötött előfizetői szerződések tekintetében május 01-től a ZNET Telekom lesz előfizetőink új szolgáltatója.
 
Az üzletág átadásáról szóló részletes tájékoztatónkat megtalálják a következő dokumentumban:
Fontos információ szerződéses jogviszonyának változásáról!
 
Tisztelt Előfizetőnk!
 
A GYŐR.NET saját tulajdonú hálózaton nyújtott megbízható internet és telefon szolgáltatásai révén vált ismertté a Győr és Győr környéki települések vállalkozásai és lakossága körében. Cégünk hálózatépítései során aktívan együttműködik ZNET Telekommal. A ZNET Telekom Zrt. a dunántúli régió egyik legnagyobb saját hálózatot üzemeltető alternatív távközlési szolgáltatója. A két cég együttműködése májustól jelenősen megváltozik.
 
Örömmel értesítjük, hogy a ZNET Telekom Zrt. 2016. május 01 hatállyal megvásárolta a GYŐR.NET Internetszolgáltató Kft.  távközlési üzletágát. Az üzletág adás-vétele nem igényel hatósági engedélyezést.
 
A ZNET személyében Ön egy olyan új, jelentős szakértelemmel és innovatív szolgáltatásokkal bíró szolgáltatóra tesz szert, mely reményeink szerint még jobban meg tud felelni az Ön elvárásainak.
 • Tripla play szolgáltatások, TV, telefon és internet előfizetés egy szolgáltatótól.
 • Kiemelkedő minőségű hálózati kapcsolatok,
 • 24 órás telefonos ügyfélszolgálat.
A GYŐR.NET ezúton értesíti Önt, hogy 2016. május 01-el az Ön GYŐR.NET Kft-vel fennálló, internet és telefon szolgáltatásra vonatkozó szerződéseit átruházza a ZNET Telekom Zrt-re.
 
Ezáltal 2016 május 01-től az Ön új internet és telefon szolgáltatója:
 
Név:    ZNET Telekom Zrt.
Levelezési cím:    8800 Nagykanizsa, Táborhely utca 4.
Cégjegyzékszám:    20-10-040332
Adószám:    25134270-2-20
 
Fontos tudnia, hogy az üzletág megvásárlásával a ZNET nemcsak a GYŐR.NET hálózatát és előfizetőit vette át, de teljes létszámban tovább foglalkoztatja a GYŐR.NET munkavállalóit és a megszokott győri telephelyünkön regionális ügyfélszolgálatot üzemeltet.
 
Mi történik a váltás időszakában és mit jelent ez a gyakorlatban az Ön számára?
 1. Ügyfélszolgálat tekintetében: A váltás idejéig, majd azt követően az év végéig a megszokott elérhetőségeken biztosítjuk az ügyfélszolgálatot. 2016. május 01-től a ZNET Telekom ügyfélszolgálati elérhetőségei is a rendelkezésére állnak.
 2. Szolgáltatások tekintetében: A szolgáltatásokat változatlan műszaki tartalommal, az árak és a kedvezmények megtartásával veszi át a ZNET Telekom. Önnek nem szükséges semmilyen beállítást megváltoztatnia.
 3. Számlázás tekintetében: A GYŐR.NET 2016. április 01-én kiállítja a 2016. április hónapra szóló internet és telefon előfizetések díjait tartalmazó számlát. 2016. május 02-án a 2016. április havi telefonforgalmakról állít ki számlát utoljára a GYŐR.NET. Ezeket a GYŐR.NET bankszámlaszámára kell teljesítenie a fizetési határidőig. A ZNET számlázási elvei eltérnek az eddig alkalmazottól. A ZNET 2016. április 15-én állít ki számlát a 2016. május havi internet és telefon előfizetési díjakról, majd júniusban számlázza a május forgalmi díjakat.
  • A csoportos beszedési fizetési módot választó előfizetőknek legkésőbb 2016. április 20-ig megbízást kell adniuk a számlavezető bankjuk részére, hogy a ZNET Telekom változatlan módon szedhesse be az előfizetési díjakat. 
  • A csekkes fizetési módot választó előfizetők a számlához kapott csekken rendezhetik a mindenkori előfizetési díjakat.
  • Az utalásos fizetési módot választó előfizetők a mindenkori számlán szereplő bankszámlaszámra kell teljesítsék fizetéseiket.
2016. április 01-et követően a ZNET Telekom közvetlenül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.
 
Felhívjuk figyelmét, hogy az üzletág vásárlásra tekintettel az Ön szerződésére 2016. május 01-től a ZNET Általános Szerződési Feltételei lesznek érvényesek. A ZNET Telekom ÁSZF-e elérhető a http://zt.hu oldalon a dokumentumok > közlemények rovatban.
 
2016. március 01.
Üdvözlettel: GYŐR.NET Internetszolgáltató Kft.
 
Új szolgáltató, új kapcsolati információk:
 
2016. május 01-től a ZNET Telekom ügyfélszolgálati elérhetőségei állnak a rendelkezésére.
Központi ügyfélszolgálat:    8800 Nagykanizsa, Táborhely utca 4.
Győri ügyfélszolgálat:    9024 Győr, Közép utca 16.
Telefon:    1277
E-mail:    info@zt.hu, hibabejelento@zt.hu
Hibabejelentő elérhetősége:    Hétfőtől vasárnapig 0:00-24:00 telefonon és emailen
 
Gyakori kérdések
 
Miért választotta a GYŐR.NET a ZNET Telekomot?
A ZNET Telekom Zrt. jelentős erejű regionális szolgáltató. Szolgáltatásait közel 20 000 előfizető részére nyújtja és rendkívül elkötelezett a legújabb technológiák alkalmazásában. Tulajdonosa és vezetői hasonló elveket vallanak, melyek mentén a GYŐR.NET nyújtotta a szolgáltatásait. A magasabb technikai felkészültség, a nagyobb fejlesztési erő, ügyfélbarát szerződési feltételekkel és rugalmas kiszolgálással párosul. Ez a kombináció, valamint a hálózatfejlesztési törekvéseik lehetővé teszik a jelenlegi szolgáltatások jobb minőségben való igénybevételét, valamint olyan új szolgáltatások bevezetését, mint a lakossági telefon és IPTV szolgáltatás.
 
Megszűnik a GYŐR.NET?
Nem a cég változatlanul megmarad, adószáma aktív, de nem nyújt a későbbiekben távközlési szolgáltatásokat.
 
Milyen szerződéseket vesz át a ZNET Telekom?
2016. május 01-től a ZNET lép a GYŐR.NET helyébe az internet hozzáférés és helyhezkötött telefon szolgáltatások tekintetében.
 
Milyen szerződések tekintetében marad a GYŐR.NET a szolgáltatóm?
Továbbra is a GYŐR.NET Kft biztosítja a domain regisztráció és tárhely szerződéseket, valamint a szerver elhelyezés, és alközponti szolgáltatásokat. Ezekről továbbra is a GYŐR.NET állít ki számlát.
 
Megmaradnak-e az e-mailcímeim?
Természetesen igen! Ha e-mailcíme gyor.net, wsi.hu, domainbe tartozik és azt az internet szolgáltatáshoz igényelte, továbbra is díjmentesen használhatja őket. Ha e-mail címét saját domainen használja, akkor a domainhez tartozó szerződés keretében biztosítjuk továbbra is a szolgáltatást.
 
Mi lesz a weboldalammal?
Weboldala továbbra is elérhető marad. Weboldalához tartozik egy tárhely szerződés, melyet nem érint az üzletág adásvétele, így az változatlan feltételekkel folytatódik. 
 
Hogyan kaphatok számlamásolatot GYŐR.NET-es számláimról?
A GYŐR.NET új elérhetőségein továbbra is elérhető marad és bármilyen adminisztrációs kérést teljesít előfizetőinek.
 
Ki kell töltenem új beszedési megbízást a ZNET Telekom részére?
Igen! Amennyiben a jelenlegi szerződése szerint ez a fizetési mód, április 20-tól új csoportos beszedés megbízást kell adnia számlavezető bankjának, melyben a beszedés jogosultja a ZNET Telekom Zrt. Az ehhez szükséges információkat legkésőbb április 15-i keltezéssel küldi meg Önnek a ZNET Telekom.
 
Kell aláírnunk új szerződést?
Nem. Az üzletág adásvételével a GYŐR.NET-tel kötött távközlési szerződését átruházzuk a ZNET Telekom Zrt-re, így új szerződés megkötésére nincs szükség. A ZNET azonban megkeresheti Önt, hogy a jelenlegi szerződésben vállalt feltételektől eltérő ajánlatot tegyen.
 
Kell-e erre az értesítő levélre reagálnom?
Nem szükséges. Az Ön szerződése automatikusan, minden további értesítés nélkül 2016. május 01-el átruházásra kerül a ZNET Telekomra. Ön ezt a szolgáltatás további igénybevételével, valamint az első ZNET-es számla befizetésével megerősíti.
 
Változnak a szolgáltatás feltételei?
Továbbra is változatlan havi díjért, ugyanazt a szolgáltatást kapja. Ugyanakkor a szolgáltató személyében beálló változással együtt jár, hogy a váltás napjától a szerződése tekintetében a ZNET mindenkor hatályos ÁSZF-e lesz az érvényes.